Medeoprichter Ethereum: het is nog niet gedaan met ICO’s

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Medeoprichter van Ethereum, Gavin Wood heeft het in een interview met Bloomberg, naast het Ethereum-netwerk gehad over hoe de ICO-markten zich verder zullen ontwikkelen. In het programma “What’d You Miss” op Bloomberg TV heeft Wood het verder met presentatoren Joe Weisenthal, Caroline Hyde en Lisa Abramowicz over Ethereum (ETH) en cryptocurrencies in het algemeen, en behandelt hij de recessie in de markt en hoe dit van invloed is op de ontwikkeling van de digitale infrastructuur.

Wood legde uit dat de marktdaling eigenlijk een goede zaak is wat betreft de productie en ontwikkeling van producten. Toen Weisenthal beweerde dat de interesse in initial coin offerings (ICO’s) verdwenen is en hij Wood vroeg naar hoe die interesse in ICO’s, waarvan er veel op het Ethereum-netwerk gebouwd zijn, weer aangewakkerd kan worden, antwoordde Wood het volgende:

Ik geloof niet dat dat [de interesse in ICO’s] al voorbij is. Ik denk dat ICO’s nog wel een tijdje mee kunnen draaien. Ik geloof dat er nog een hoop, laten we zeggen, evolutie, voor ICO’s zal zijn in de loop van de tijd.

In 2018 hebben ICO’s, weliswaar met de nodige controverse, enorme successen behaald ondanks de algemene daling van de cryptocurrency-markt. Volgens gegevens van CoinSchedule hebben ICO’s alleen al in de eerste acht maanden van 2018 een totaal van meer dan $18 miljard opgehaald. In 2017 bedroeg dat slechts $6,2 miljard.

Een veel gehoord probleem dat mensen hebben met Ethereum en de crypto-industrie over het algemeen, is de schaalbaarheid. Daarover zei Wood het volgende:

De schaalbaarheid is zeker iets waar mensen al enige tijd aan werken, en we beginnen de eerste stukjes van innovatie te zien. Ethereum probeert meer vaart te zetten op het gebied van schaalbaarheid met het idee van sharding, wat iets is dat zeer gebruikelijk is in databases waarmee je in principe de blockchain in verschillende stukjes kunt opsplitsen.


doopie logo grey

Wilt u beginnen met het handelen in Crypto, maar weet u niet hoe of vind u het te gevaarlijk om uw geld zomaar te investeren? Dan kunt u ons kanaal of onze gratis cursus crypto traden volgen en maken wij u helemaal startklaar om te gaan handelen!

Ook een succesvolle trader worden?
Leren traden met cryptocurrency! Schrijf je in voor het leerprogramma of wordt lid van de Platinum Club en ontdek hoe je meest voorkomende fouten kan voorkomen, jezelf kan verbeteren en een succesvolle trader wordt. 

Contacteer ons

© 2020 DoopieCash. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | algemene voorwaarden

Het Doopiecash Excel hoeveel ben ik waard sheet gratis in je mailbox!

Bewerk dit overzicht direct online via Google Sheets of rechtstreeks op je computer in Excel.

Alles wat je ervoor moet doen is je inschrijven op de nieuwsbrief. 


* Verplichte velden