Medeoprichter Ethereum: het is nog niet gedaan met ICO’s

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Medeoprichter van Ethereum, Gavin Wood heeft het in een interview met Bloomberg, naast het Ethereum-netwerk gehad over hoe de ICO-markten zich verder zullen ontwikkelen. In het programma “What’d You Miss” op Bloomberg TV heeft Wood het verder met presentatoren Joe Weisenthal, Caroline Hyde en Lisa Abramowicz over Ethereum (ETH) en cryptocurrencies in het algemeen, en behandelt hij de recessie in de markt en hoe dit van invloed is op de ontwikkeling van de digitale infrastructuur.

Wood legde uit dat de marktdaling eigenlijk een goede zaak is wat betreft de productie en ontwikkeling van producten. Toen Weisenthal beweerde dat de interesse in initial coin offerings (ICO’s) verdwenen is en hij Wood vroeg naar hoe die interesse in ICO’s, waarvan er veel op het Ethereum-netwerk gebouwd zijn, weer aangewakkerd kan worden, antwoordde Wood het volgende:

Ik geloof niet dat dat [de interesse in ICO’s] al voorbij is. Ik denk dat ICO’s nog wel een tijdje mee kunnen draaien. Ik geloof dat er nog een hoop, laten we zeggen, evolutie, voor ICO’s zal zijn in de loop van de tijd.

In 2018 hebben ICO’s, weliswaar met de nodige controverse, enorme successen behaald ondanks de algemene daling van de cryptocurrency-markt. Volgens gegevens van CoinSchedule hebben ICO’s alleen al in de eerste acht maanden van 2018 een totaal van meer dan $18 miljard opgehaald. In 2017 bedroeg dat slechts $6,2 miljard.

Een veel gehoord probleem dat mensen hebben met Ethereum en de crypto-industrie over het algemeen, is de schaalbaarheid. Daarover zei Wood het volgende:

De schaalbaarheid is zeker iets waar mensen al enige tijd aan werken, en we beginnen de eerste stukjes van innovatie te zien. Ethereum probeert meer vaart te zetten op het gebied van schaalbaarheid met het idee van sharding, wat iets is dat zeer gebruikelijk is in databases waarmee je in principe de blockchain in verschillende stukjes kunt opsplitsen.


1 op 1 Consultancy

Ben je een ervaren trader of compleet nieuw in de wereld van cryptocurrency en heb je een aantal brandende vragen waar je niet uit komt?

OF
investeer je al en wil je je rendement optimaliseren?

Wij als ervaringsdeskundige kunnen jou helpen met al je vragen en problemen waar je tegenaan loopt.

Boek een afspraak en ontvang 60 minuten lang onze volle aandacht. Wij zullen al jouw vragen beantwoorden en ons scherm met jou delen
zodat we alles kunnen toelichten en er zeker van zijn dat jouw tradingskills na dit gesprek sterk zullen verbeteren!

€99,- voor een sessie van 60 minuten, betaal je met Bitcoin krijg je 10% korting!

Let op: Tijdens het consult worden er geen prijs, koop of verkoop adviezen geven.
indien u betreffende vraagstukken heeft dient u zich te wenden tot een gecertificeerd financiel adviseur.

doopie logo grey

Wilt u beginnen met het handelen in Crypto, maar weet u niet hoe of vind u het te gevaarlijk om uw geld zomaar te investeren? Dan kunt u ons kanaal of onze gratis cursus crypto traden volgen en maken wij u helemaal startklaar om te gaan handelen!

Ook een succesvolle trader worden?
Leren traden met cryptocurrency! Schrijf je in voor het leerprogramma, een 1 op 1 sessie of wordt lid van de Platinum Club en ontdek hoe je meest voorkomende fouten kan voorkomen, jezelf kan verbeteren en een succesvolle trader wordt. 

Contacteer ons

© 2020 DoopieCash. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | algemene voorwaarden