Doopie Cash Youtube kanaal
Elke Zaterdag 11u - Doopiecash Live!Abonneer je nu!

PLATINUM PROMO - PRIJZEN BLIJVEND VERLAAGD

40% korting op Platinum lidmaatschappen

Kijk hier voor meer info of schrijf je meteen in

Nasdaq zal Cryptocurrencies in Q2 2019 opnoemen

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Deze week is het groot nieuws, zoals bronnen zeggen dat Nasdaq in 2019 cryptocurrencies op zijn platform zal plaatsen. Dit toont meer interesse van traditionele financiële instellingen bij het betreden van de crypto-wereld.

Zal Nasdaq cryptocurrencies listen?

Op de lange termijn werkt Nasdaq aan het inventariseren van cryptocurrencies en deze ter beschikking te stellen voor de handel. Op dit moment zijn nog geen details duidelijk. Een Nasdaq-bron legde echter uit dat Bitcoin en Ethereum binnenkort op Nasdaq verhandelbaar zullen zijn.

Reactie van deze bron:

Het gesprek rond het aanbieden van cryptocurrencies is gebaseerd op hoe ze worden geclassificeerd vanuit een regelgevend standpunt. Zoals je je kunt voorstellen, is ons leiderschap nauw verbonden met het gerommel van de SEC en CFC rond cryptos en wat er de komende 3-6 maanden wordt verwacht.

Dit gebeurt terwijl de Amerikaanse Securities and Exchange Commission probeert een duidelijke regelgeving voor cryptocurrencies te bouwen. Het heeft zich echter zeer hard opgesteld tegenover crypto exchange-traded funds (ETF). Bovendien weten beleggers niet hoe de SEC sommige virtuele valuta's beschouwt, zoals XRP of Stellar.

Als de SEC een regelgevingskader goedkeurt voor het eerste kwartaal van 2019, zou het noteren en verhandelen van virtuele valuta's in het tweede kwartaal kunnen plaatsvinden.

Het kader (twee verschillende sets van raamwerken op basis van twee verschillende wettelijke uitkomsten) is al gelegd om een ​​afzonderlijke silo voor muntautomaten en een robuust handelsapparaat te creëren, zegt de eerste bron. Doe hier de wiskunde, zoek naar regelgevende instanties om advies te geven in het eerste kwartaal van 2019, en een aankondiging en een 'muntuitwisseling' om ofwel aangekondigd of gelanceerd te worden in Q2 van 2019.

Nasdaq heeft ook een sterke relatie met de crypto-exchange Gemini. Dit virtuele valutaplatform is gemaakt door de gebroeders Winklevoss, Tyler en Cameron. Beiden hebben heel nauw samengewerkt met de SEC en geprobeerd te voldoen aan regelgeving.

Bronnen van de crypto-exchange van Gemini hebben ook hun opmerkingen over de kwestie gegeven. Ze zeggen dat het aanbieden en verhandelen van virtuele valuta's eerder zou kunnen plaatsvinden dan verwacht. Sommige andere bronnen zijn meer specifiek over de datum waarop Nasdaq de markt betreedt. Sommige bronnen speculeren dat cryptocurrencies tijdens het tweede kwartaal van 2019 aan het platform kunnen worden toegevoegd.

Dat betekent dat drie verschillende bronnen waarvan twee van Gemini, denken dat Nasdaq in het tweede kwartaal van 2019 de crypto-markt zal betreden.


1 op 1 Consultancy

Ben je een ervaren trader of compleet nieuw in de wereld van cryptocurrency en heb je een aantal brandende vragen waar je niet uit komt?

OF
investeer je al en wil je je rendement optimaliseren?

Wij als ervaringsdeskundige kunnen jou helpen met al je vragen en problemen waar je tegenaan loopt.

Boek een afspraak en ontvang 60 minuten lang onze volle aandacht. Wij zullen al jouw vragen beantwoorden en ons scherm met jou delen
zodat we alles kunnen toelichten en er zeker van zijn dat jouw tradingskills na dit gesprek sterk zullen verbeteren!

€99,- voor voor een sessie van 60 minuten, betaal je met Bitcoin krijg je 10% korting!

Let op: Tijdens het consult worden er geen prijs, koop of verkoop adviezen geven.
indien u betreffende vraagstukken heeft dient u zich te wenden tot een gecertificeerd financiel adviseur.

doopie logo grey

Wilt u beginnen met het handelen in Crypto, maar weet u niet hoe of vind u het te gevaarlijk om uw geld zomaar te investeren? Dan kunt u ons kanaal volgen en maken wij u helemaal startklaar om te gaan handelen!

Ook een succesvolle trader worden?
Schrijf je in voor een 1 op 1 sessie of wordt lid van de Platinum Club en ontdek hoe je meest voorkomende fouten kan voorkomen, jezelf kan verbeteren en een succesvolle trader wordt. 

Contacteer ons

Doopie Cash Discord kanaal
Doopie Cash Twitch kanaal
Doopie Cash Facebook kanaal
Twitter
Doopie Cash Youtube kanaal
© 2019 DoopieCash. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | algemene voorwaarden