België heeft nieuwe waarschuwing uitgegeven voor cryptocurrency scams
België heeft nieuwe waarschuwing uitgegeven voor cryptocurrency scams

België heeft nieuwe waarschuwing uitgegeven voor cryptocurrency scams

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

België heeft nieuwe waarschuwing uitgegeven voor cryptocurrency scams Belangrijkste financiële regelgever van België heeft een nieuwe waarschuwing uitgegeven voor scams

België heeft nieuwe waarschuwing uitgegeven voor cryptocurrency scams

De belangrijkste financiële regelgever van België heeft een nieuwe waarschuwing uitgegeven voor cryptocurrency scams.

De Financial Services and Market Authority (FSMA) verklaarde dat "cryptocurrencies de hype van het jaar zijn" in een aankondiging die maandag is gepubliceerd. De FSMA is een openbare instelling die naast de Nationale Bank van België (NBB) toezicht houdt op de Belgische financiële sector.

De toezichthouder zei in zijn toespraak dat crypto beleggers moeten oppassen voor potentiële fraudeurs die het idee van grote winsten via crypto-verkopen leuren die uiteindelijk fictief blijken te zijn.

De FSMA schreef:

"Fraudeurs zijn zich daar goed van bewust en proberen klanten online te lokken door valse cryptocurrencies en enorme winsten, maar het enige wat ze feitelijk doen, is het geld van de klanten nemen en verdwijnen." Het is zo simpel als dat. "

Ambtenaren voegden een lijst toe van 28 handelsplatformen waarvan zij beweerd hebben dat ze frauduleus van aard zijn en het agentschap zei dat het de update publiceerde "uitsluitend gebaseerd op de bevindingen van de FSMA, met name als gevolg van consumentenrapporten."

In februari gaf de FSMA haar eerste waarschuwing voor crypto-scams, waarbij ze beweerde dat mensen welke hun geld toevertrouwde op verdacht lijkende websites  "het geïnvesteerde geld nooit hebben terug gezien" of "simpelweg niets verder hebben gehoord van het bedrijf waarmee ze hun geld hebben geïnvesteerd."


doopie logo grey

Wilt u beginnen met het handelen in Crypto, maar weet u niet hoe of vind u het te gevaarlijk om uw geld zomaar te investeren? Dan kunt u ons kanaal of onze gratis cursus crypto traden volgen en maken wij u helemaal startklaar om te gaan handelen!

Ook een succesvolle trader worden?
Leren traden met cryptocurrency! Schrijf je in voor het leerprogramma of wordt lid van de Platinum Club en ontdek hoe je meest voorkomende fouten kan voorkomen, jezelf kan verbeteren en een succesvolle trader wordt. 

donate-doopie.png

Contacteer ons

© 2020 DoopieCash. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | algemene voorwaarden

Het Doopiecash Excel hoeveel ben ik waard sheet gratis in je mailbox!

Bewerk dit overzicht direct online via Google Sheets of rechtstreeks op je computer in Excel.

Alles wat je ervoor moet doen is je inschrijven op de nieuwsbrief. 


* Verplichte velden