Doopie Cash Youtube kanaal
Elke Zaterdag 11u - Doopiecash Live!Abonneer je nu!

PLATINUM PROMO - PRIJZEN BLIJVEND VERLAAGD

40% korting op Platinum lidmaatschappen

Kijk hier voor meer info of schrijf je meteen in

België heeft nieuwe waarschuwing uitgegeven voor cryptocurrency scams

Voetbalgigant Paris Saint-Germain lanceert eigen cryptocurrency

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De Franse voetbalgigant Paris Saint-Germain voetbalclub (PSG) lanceert zijn eigen cryptocurrency met een token-aanbod dat zijn aanhangers wil stimuleren via een blockchain.

De ontwikkeling ziet een nieuw partnerschap tussen de top Franse Ligue 1-club, Paris Saint Germain (PSG) en blockchain-bedrijf Socios.com, dat is gevestigd in Malta. De samenwerking is gebaseerd op het 'socios'-concept dat al bestaat tussen voetbalfans van Real Madrid en Barcelona.

PSG speelt in het hoogste niveau van de Franse voetbalcompetitie en is geprezen als het "meest populaire" team van het land. De club is eigendom van en wordt beheerd door een staatsinvesteringsmaatschappij van Qatar en heeft het record voor de hoogste overdrachtkosten betaald met de aankoop van de Braziliaanse voetbalster Neymar van Barcelona ter waarde van $ 263 miljoen in 2017.

Socios beschrijft zichzelf als een gedigitaliseerde, tokenized vorm van het "Socios" crowd-management concept van Real Madrid & FC Barcelona - "socios" betekent lid of associate in het Spaans. Het platform wordt aangedreven door een sport blockchain onderneming genaamd chiliZ, die de steun heeft van spraakmakende crypto-industrie-spelers waaronder crypto-exchange Binance. chiliZ heeft tot nu toe $ 66 miljoen aan financiering opgehaald, volgens bronnen.

Exclusief voor CCN legde Alex Dreyfus, CEO van Chilliz, uit dat het platform uitkijkt naar verdere samenwerking met andere topvoetbalclubs.

We concentreren ons op het inspringen op de grootste clubs in Europa en in de komende weken zullen we andere grote clubs aankondigen die ook zullen toetreden tot ons platform. Buiten Frankrijk is onze prioriteit clubs in het VK, Italië, Spanje en Duitsland.

De samenwerking van PSG met het platform stelt de club in staat om een ​​Fan Token Offering (FTO) te lanceren dat fans toegang geeft tot de Saint Germaanse clubfiches met stemrecht die ook een VIP-status en / of beloning aan hun houders kunnen verlenen.

Fans zullen naar verluidt kunnen stemmen over "cosmetische" beslissingen (kiezen van de clubjersey kleur, stadionmuziek en logo) en bepaalde sportaspecten (MVP, speler van de wedstrijd of maand, vriendschappelijke wedstrijden, zomertours, liefdadigheidsopstellingen, enz. ).

Fans zullen op hun MVP op een blockchain kunnen stemmen.
Dreyfus merkte op dat de strategie een beperkt token-mechanisme is, wat de bestaande bedrijfsstructuur van de club niet symboliseert, maar gericht is op het stimuleren en het in geld verdienen van betrokkenheid en ervaringen van fans via crypto. Marc Armstrong, Chief Partnership Officer van PS, heeft verder uitgewerkt:

Paris Saint-Germain is vastbesloten om gebruik te maken van de mogelijkheden die cryptocurrency kan bieden. Deze revolutionaire technologie zal een belangrijke impact hebben op de algehele bedrijfsstrategie van de club en op de manier waarop we onze fans aanspreken.

Saint Germain fan tokens zullen naar verluidt verhandelbaar zijn op de socios.com marktplaats, maar alleen tegen het chiliZ native token ($ CHZ). De FTO van de club zal naar verluidt plaatsvinden vóór het begin van het komende voetbalseizoen, hoewel de exacte datum en symbolische prijsstelling nog moeten worden onthuld.

Dreyfus zei dat terwijl PSG de eerste high-profile club is die zich bij het initiatief voegt, het platform uiteindelijk streeft naar "honderden miljoenen" voetbalfans van meerdere hoog gekwalificeerde voetbalclubs wereldwijd. Dreyfus zei dat het platform zal helpen om een ​​belangrijke demografie over blockchain en crypto te engageren en te onderwijzen.

Dreyfus is een bekende figuur in de scene van de Blockchain in Malta, die al een aantal crypto-bedrijven naar Malta heeft gebracht, waaronder Binance. Hij is ook betrokken bij de Blockchain Campus in Malta, die momenteel wordt gebouwd in de ontluikende stad Sliema en die crypto- en blockchain-bedrijven onder één dak wil brengen.


1 op 1 Consultancy

Ben je een ervaren trader of compleet nieuw in de wereld van cryptocurrency en heb je een aantal brandende vragen waar je niet uit komt?

OF
investeer je al en wil je je rendement optimaliseren?

Wij als ervaringsdeskundige kunnen jou helpen met al je vragen en problemen waar je tegenaan loopt.

Boek een afspraak en ontvang 60 minuten lang onze volle aandacht. Wij zullen al jouw vragen beantwoorden en ons scherm met jou delen
zodat we alles kunnen toelichten en er zeker van zijn dat jouw tradingskills na dit gesprek sterk zullen verbeteren!

€99,- voor voor een sessie van 60 minuten, betaal je met Bitcoin krijg je 10% korting!

Let op: Tijdens het consult worden er geen prijs, koop of verkoop adviezen geven.
indien u betreffende vraagstukken heeft dient u zich te wenden tot een gecertificeerd financiel adviseur.

doopie logo grey

Wilt u beginnen met het handelen in Crypto, maar weet u niet hoe of vind u het te gevaarlijk om uw geld zomaar te investeren? Dan kunt u ons kanaal volgen en maken wij u helemaal startklaar om te gaan handelen!

Ook een succesvolle trader worden?
Schrijf je in voor een 1 op 1 sessie of wordt lid van de Platinum Club en ontdek hoe je meest voorkomende fouten kan voorkomen, jezelf kan verbeteren en een succesvolle trader wordt. 

Contacteer ons

Doopie Cash Discord kanaal
Doopie Cash Twitch kanaal
Doopie Cash Facebook kanaal
Twitter
Doopie Cash Youtube kanaal
© 2019 DoopieCash. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | algemene voorwaarden