FINRA eerste cryptocurrency gerelateerde disciplinaire actie uitgevaardigd

FINRA eerste cryptocurrency gerelateerde disciplinaire actie uitgevaardigd aan hempcoin

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) heeft haar eerste cryptocurrency gerelateerde disciplinaire actie uitgevaardigd, waarbij Timothy Tilton Ayre, een makelaar in Agawam, Massachusetts, belast wordt met effectenfraude en de onwettige distributie van HempCoin, waarvan het agentschap claimt dat het een niet-geregistreerde cryptocurrency security is.

FINFRA, een non-profit organisatie onder toezicht van de SEC om regels op te stellen en naleving van federale effectenwetten af ​​te dwingen, heeft Ayre ervan beschuldigd mensen proberen te laten investeren in Rocky Mountain Ayre Inc. (RMTN) door de aankoop van HempCoin, dat Ayre beweerde dat "het eerste minable-muntje was dat werd ondersteund door verhandelbare waardepapieren", van januari 2013 tot oktober 2016, volgens de klacht.

Het agentschap beweert dat Ayre frauduleuze verklaringen aflegde over de financiën van RMTN, die over de toonbank werden verhandeld en die werden genoteerd op de Pink Market van OTC Markets Group.

Misrepresentations aangehaald

FINFRA beweert verder dat Ayre in juni 2015 de rechten van de munt heeft gekocht en deze heeft omgepakt als een security die door RMTN werd gesteund als gewone aandelen. Hij noemde HempCoin 'de eerste valuta ter wereld die het eigendom van de aandelen vertegenwoordigt' in een beursgenoteerd bedrijf. FINFRA beweert beleggers te verzekeren dat elke munt het equivalent van 0,10 aandelen van gewone RMTN-aandelen waard was.

Tegen het einde van 2017 hebben investeerders meer dan 81 miljoen HempCoin-veiligheidstokens gemined, gekocht en verkocht op twee crypto-exchanges, volgens de klachtclaims. Bovendien heeft Ayre HempCoin nooit geregistreerd en heeft hij geen registratievrijstelling aangevraagd.

Beleggers zouden worden misleid

Ayre heeft beleggers ook bedrogen door valse informatie en omissies met betrekking tot RMTN te geven van januari 2013 tot en met oktober 2016, aldus FINRA. Hij verzuimde om de illegale verspreiding van HempCoin en zijn creatie van het actief te onthullen, en gaf ook talrijke misleidende en valse verklaringen in de financiële overzichten van het bedrijf, zo stelt de klacht.

De klacht initieert FINFRA-procedures waarvoor bevindingen nog moeten worden vastgesteld. De klacht bevat geen enkele beslissing met betrekking tot de beschuldigingen. De in de klacht genoemde partij heeft het recht om een ​​hoorzitting te vragen voor een FINFRA tuchtpanel. Remedies kunnen een schorsing van de effectenhandel, een censuur, een boete of een overlevering van winsten met betrekking tot de overtreding omvatten.


1 op 1 Consultancy

Ben je een ervaren trader of compleet nieuw in de wereld van cryptocurrency en heb je een aantal brandende vragen waar je niet uit komt?

OF
investeer je al en wil je je rendement optimaliseren?

Wij als ervaringsdeskundige kunnen jou helpen met al je vragen en problemen waar je tegenaan loopt.

Boek een afspraak en ontvang 60 minuten lang onze volle aandacht. Wij zullen al jouw vragen beantwoorden en ons scherm met jou delen
zodat we alles kunnen toelichten en er zeker van zijn dat jouw tradingskills na dit gesprek sterk zullen verbeteren!

€99,- voor een sessie van 60 minuten, betaal je met Bitcoin krijg je 10% korting!

Let op: Tijdens het consult worden er geen prijs, koop of verkoop adviezen geven.
indien u betreffende vraagstukken heeft dient u zich te wenden tot een gecertificeerd financiel adviseur.

doopie logo grey

Wilt u beginnen met het handelen in Crypto, maar weet u niet hoe of vind u het te gevaarlijk om uw geld zomaar te investeren? Dan kunt u ons kanaal of onze gratis cursus crypto traden volgen en maken wij u helemaal startklaar om te gaan handelen!

Ook een succesvolle trader worden?
Leren traden met cryptocurrency! Schrijf je in voor het leerprogramma, een 1 op 1 sessie of wordt lid van de Platinum Club en ontdek hoe je meest voorkomende fouten kan voorkomen, jezelf kan verbeteren en een succesvolle trader wordt. 

Contacteer ons

© 2020 DoopieCash. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | algemene voorwaarden