Huobi neemt gelicentieerde cryptocurrency exchange in Japan over

Huobi neemt gelicentieerde cryptocurrency exchange in Japan over

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mega cryptocurrency exchange Huobi heeft een meerderheidsbelang verworven in BitTrade, dat in Japan is gevestigd. Met als doel het handelsplatform aanzienlijk te schalen en het wereldwijd meer erkenning te geven.

Momenteel gevestigd in Singapore, werd Huobi oorspronkelijk opgericht in China in 2013 en is in de loop der jaren over de grenzen heen uitgegroeid tot een aantal landen waaronder Hong Kong, Korea, Japan en de Verenigde Staten.

Reeds gevestigde reputatie

Huobi behoort tot de top vijf van cryptocurrency exchanges ter wereld, met een gecumuleerd handelsvolume van meer dan $ 1 triljoen sinds de oprichting, en een native token-handel van meer dan $ 1,50 zoals vermeld op CoinmarketCap op het moment van schrijven.

Eerder dit jaar zou de exchange naar verwachting zijn uitgebreid naar de Europese markt door een kantoor in Londen te vestigen in een richting die de vice-president van het bedrijf omschreef als een absolute ingang voor zijn bedrijf op de Europese markt.

Aan de andere kant kan BitTrade als een ruilmiddel ook bogen op het behalen van bepaalde mijlpalen en het creëren van een eigen reputatie in de markt voor cryptocurrency. Deze exchange is één van de 16 gelicensieerde cryptocurrency exchanges in Japan die samen een zelfregulerend orgaan vormen, kort na de beruchte $ 530 miljoen Coincheck-diefstal eerder dit jaar.

Gebruik voor expansie

In afwachting van deze recente acquisitie, merkt Chris Lee op dat zijn bedrijf zal profiteren van de capaciteiten en het internationale netwerk van BitTrade-eigenaar, Eric Cheng, terwijl het bedrijf zich geografisch blijft uitbreiden.

"Wij geloven sterk in de synergieën die we kunnen creëren door voortdurende investeringen in R & D en compliance, ondersteund door onze beveiligingsteams van wereldklasse en lokale operationele teams over de hele wereld. Gebruikmakend van BitTrade's leiderschapsteam en de Japanse door de overheid goedgekeurde licentie, is dit nog maar het begin, omdat we BitTrade willen laten uitgroeien tot de meest dominante speler in de Japanse cryptocurrency markt, zegt Lee.

Cheng is populair vanwege zijn uitgebreide ervaring in internationale investeringen en ondernemerschap in cryptocurrency. Hij en zijn team staan ​​ook bekend om hun expertise in het inkopen van hoogwaardige digitale activa en investeringen, gespecialiseerd in het aanbieden van initiële munten, crypto-exchanges en andere gerelateerde ondernemingen.

Zoals hierboven vermeld, zal dit partnerschap naar verwachting Huobi in staat stellen om aanzienlijk te schalen en uit te breiden naar tal van regio's waar zijn aanwezigheid tot nu toe niet eerder is gevoeld.


doopie logo grey

Wilt u beginnen met het handelen in Crypto, maar weet u niet hoe of vind u het te gevaarlijk om uw geld zomaar te investeren? Dan kunt u ons kanaal of onze gratis cursus crypto traden volgen en maken wij u helemaal startklaar om te gaan handelen!

Ook een succesvolle trader worden?
Leren traden met cryptocurrency! Schrijf je in voor het leerprogramma of wordt lid van de Platinum Club en ontdek hoe je meest voorkomende fouten kan voorkomen, jezelf kan verbeteren en een succesvolle trader wordt. 

Contacteer ons

© 2020 DoopieCash. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | algemene voorwaarden

Het Doopiecash Excel hoeveel ben ik waard sheet gratis in je mailbox!

Bewerk dit overzicht direct online via Google Sheets of rechtstreeks op je computer in Excel.

Alles wat je ervoor moet doen is je inschrijven op de nieuwsbrief. 


* Verplichte velden