Morgan Stanley van plan om handelen van Bitcoins mogelijk te maken

Bankgigant Morgan Stanley van plan om handelen van Bitcoins mogelijk te maken

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De Amerikaanse bankgigant Morgan Stanley is van plan om het handelen van Bitcoins mogelijk te maken

Persbureau Bloomberg onthult in een publicatie dat de Amerikaanse bankgigant andere Wall street spelers volgt die veel onderzoek doen naar de mogelijkheden vanBitcoin.

Volgens de bronnen zal Morgan Stanley 

Contracten afsluiten die beleggers synthetische gekoppeld is aan de prestaties van Bitcoin.

Beleggers zullen in staat zijn om long of short te gaan met behulp van de zogenaamde price return swaps. Morgan Stanley zal ook een fee berekenen voor elke transactie. Het is opnieuw goed nieuws uit de banksector. Eerder liet Goldman Sachs weten dat de claims van het stoppen met een Bitcoin tradingsdesk niet klopten.

Andere investeerders doen ook mee

Vandaag komt Bloomberg dus met een publicatie over Morgan Stanley, de bank zelf weigerde echter meer te vertellen over de plannen. Naast Morgan Stanley zou nog tenminste één belangrijke speler interesse tonen in Bitcoin. De Citigroup heeft naar verluid laten weten dat ze van plan zijn toegang te krijgen tot Bitcoin handelsproducten.

Net zoals Goldman Sachs en Morgan Stanley zou de Citygroup haar klanten in staat stellen om in Bitcoin te investeren zonder dat de klanten de cryptocurrency daadwerkelijk in handen zouden hebben.


doopie logo grey

Wilt u beginnen met het handelen in Crypto, maar weet u niet hoe of vind u het te gevaarlijk om uw geld zomaar te investeren? Dan kunt u ons kanaal of onze gratis cursus crypto traden volgen en maken wij u helemaal startklaar om te gaan handelen!

Ook een succesvolle trader worden?
Leren traden met cryptocurrency! Schrijf je in voor het leerprogramma of wordt lid van de Platinum Club en ontdek hoe je meest voorkomende fouten kan voorkomen, jezelf kan verbeteren en een succesvolle trader wordt. 

Contacteer ons

© 2020 DoopieCash. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | algemene voorwaarden

Het Doopiecash Excel hoeveel ben ik waard sheet gratis in je mailbox!

Bewerk dit overzicht direct online via Google Sheets of rechtstreeks op je computer in Excel.

Alles wat je ervoor moet doen is je inschrijven op de nieuwsbrief. 


* Verplichte velden