cryptocurrency prijzen hebben bodem bereikt
cryptocurrency prijzen hebben bodem bereikt

Mike Novogratz - cryptocurrency prijzen hebben bodem bereikt

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mike Novogratz, oprichter en CEO van crypto-beleggingsfirma Galaxy Digital Capital Management, zei in een tweet dat cryptocurrency-prijzen vandaag op 13 september een bodem hebben bereikt.

Novogratz wees er ook op dat de Bloomberg Galaxy Crypto Index (BGCI), die is ontworpen voor het meten van de prestaties van de grootste cryptocurrencies die worden verhandeld in Amerikaanse dollars, "de hoogtepunten terug aanraakte van eind vorig jaar en het punt van versnelling dat leidde tot de massale rally / bubbel."

Tijdens de Beyond Blocks-conferentie in Zuid-Korea in november voorspelde Novogratz dat veel instellingen de crypto-industrie "in de komende twee tot drie jaar" zullen betreden. Hij merkte echter op dat de massale acceptatie van crypto- en blockchaintechnologie niet eerder zal komen dan in de komende vijf jaar, hiervoor zijn de toenemende "kosten van technisch talent" een van de belangrijkste redenen.

Later die maand publiceerde Galaxy Digital haar eerste kwartaalrapport voor 2018, dat $ 134 miljoen verlies vertoont met $ 85,5 miljoen als een niet-gerealiseerd verlies op digitale activa. Per 31 maart had Galaxy Digital $ 281,7 miljoen aan activa, waarvan $ 225,8 miljoen digitale activa en investeringen waren.

Ondertussen heeft de markt zich hersteld, met een totale marktkapitalisatie die vandaag met meer dan $ 13 miljard is gestegen. De top 20 cryptocurrencies naar marktkapitalisatie staan ​​volgens CoinMarketCap in het groen, terwijl verschillende van hen dubbele cijfers behalen. Ethereum (ETH) heeft meer dan 15 procent op de dag gewonnen en handelt momenteel op $ 211. Op moment van de pers handelt Bitcoin (BTC) rond $ 6,490, een stijging van 2,26 procent in de afgelopen 24 uur.


doopie logo grey

Wilt u beginnen met het handelen in Crypto, maar weet u niet hoe of vind u het te gevaarlijk om uw geld zomaar te investeren? Dan kunt u ons kanaal of onze gratis cursus crypto traden volgen en maken wij u helemaal startklaar om te gaan handelen!

Ook een succesvolle trader worden?
Leren traden met cryptocurrency! Schrijf je in voor het leerprogramma of wordt lid van de Platinum Club en ontdek hoe je meest voorkomende fouten kan voorkomen, jezelf kan verbeteren en een succesvolle trader wordt. 

donate-doopie.png

Contacteer ons

© 2020 DoopieCash. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | algemene voorwaarden

Het Doopiecash Excel hoeveel ben ik waard sheet gratis in je mailbox!

Bewerk dit overzicht direct online via Google Sheets of rechtstreeks op je computer in Excel.

Alles wat je ervoor moet doen is je inschrijven op de nieuwsbrief. 


* Verplichte velden