cryptocurrency prijzen hebben bodem bereikt

Mike Novogratz - cryptocurrency prijzen hebben bodem bereikt

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mike Novogratz, oprichter en CEO van crypto-beleggingsfirma Galaxy Digital Capital Management, zei in een tweet dat cryptocurrency-prijzen vandaag op 13 september een bodem hebben bereikt.

Novogratz wees er ook op dat de Bloomberg Galaxy Crypto Index (BGCI), die is ontworpen voor het meten van de prestaties van de grootste cryptocurrencies die worden verhandeld in Amerikaanse dollars, "de hoogtepunten terug aanraakte van eind vorig jaar en het punt van versnelling dat leidde tot de massale rally / bubbel."

Tijdens de Beyond Blocks-conferentie in Zuid-Korea in november voorspelde Novogratz dat veel instellingen de crypto-industrie "in de komende twee tot drie jaar" zullen betreden. Hij merkte echter op dat de massale acceptatie van crypto- en blockchaintechnologie niet eerder zal komen dan in de komende vijf jaar, hiervoor zijn de toenemende "kosten van technisch talent" een van de belangrijkste redenen.

Later die maand publiceerde Galaxy Digital haar eerste kwartaalrapport voor 2018, dat $ 134 miljoen verlies vertoont met $ 85,5 miljoen als een niet-gerealiseerd verlies op digitale activa. Per 31 maart had Galaxy Digital $ 281,7 miljoen aan activa, waarvan $ 225,8 miljoen digitale activa en investeringen waren.

Ondertussen heeft de markt zich hersteld, met een totale marktkapitalisatie die vandaag met meer dan $ 13 miljard is gestegen. De top 20 cryptocurrencies naar marktkapitalisatie staan ​​volgens CoinMarketCap in het groen, terwijl verschillende van hen dubbele cijfers behalen. Ethereum (ETH) heeft meer dan 15 procent op de dag gewonnen en handelt momenteel op $ 211. Op moment van de pers handelt Bitcoin (BTC) rond $ 6,490, een stijging van 2,26 procent in de afgelopen 24 uur.


1 op 1 Consultancy

Ben je een ervaren trader of compleet nieuw in de wereld van cryptocurrency en heb je een aantal brandende vragen waar je niet uit komt?

OF
investeer je al en wil je je rendement optimaliseren?

Wij als ervaringsdeskundige kunnen jou helpen met al je vragen en problemen waar je tegenaan loopt.

Boek een afspraak en ontvang 60 minuten lang onze volle aandacht. Wij zullen al jouw vragen beantwoorden en ons scherm met jou delen
zodat we alles kunnen toelichten en er zeker van zijn dat jouw tradingskills na dit gesprek sterk zullen verbeteren!

€99,- voor een sessie van 60 minuten, betaal je met Bitcoin krijg je 10% korting!

Let op: Tijdens het consult worden er geen prijs, koop of verkoop adviezen geven.
indien u betreffende vraagstukken heeft dient u zich te wenden tot een gecertificeerd financiel adviseur.

doopie logo grey

Wilt u beginnen met het handelen in Crypto, maar weet u niet hoe of vind u het te gevaarlijk om uw geld zomaar te investeren? Dan kunt u ons kanaal of onze gratis cursus crypto traden volgen en maken wij u helemaal startklaar om te gaan handelen!

Ook een succesvolle trader worden?
Leren traden met cryptocurrency! Schrijf je in voor het leerprogramma, een 1 op 1 sessie of wordt lid van de Platinum Club en ontdek hoe je meest voorkomende fouten kan voorkomen, jezelf kan verbeteren en een succesvolle trader wordt. 

Contacteer ons

© 2020 DoopieCash. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | algemene voorwaarden