Doopie Cash Youtube kanaal
Elke Zaterdag 11u - Doopiecash Live!Abonneer je nu!

PLATINUM PROMO - PRIJZEN BLIJVEND VERLAAGD

40% korting op Platinum lidmaatschappen

Kijk hier voor meer info of schrijf je meteen in

Bodem nu écht bereikt? Bitcoin vertoont stabiliteit rond de $6.500

Bodem nu écht bereikt? Bitcoin vertoont stabiliteit rond de $6.500

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Nadat Bitcoin (BTC) in de eerste week van september $1.000 zakte en Ethereum (ETH) vorige week met $172 een nieuw dieptepunt van in 2018 bereikte, lijkt de gehelecryptocurrency markt sinds woensdag 12 september terug een stijgend patroon te vertonen.

Het is misschien te voorbarig maar sinds BTC $6.500 voorbijgestreefd is wordt er al gesproken over een nieuwe bullrun, echter zijn er nog verschillende meningen of de bodem reeds bereikt is.

Zo tweette Mike Novogratz, miljardair, investeerder en voormalig trader bij Goldman Sachs en Fortress, vrijdag 14 september dat de cryptomarkt bij een waarde van $186 miljard al een bodem bereikt heeft en klaar is om aan een nieuwe rally op de middellange termijn te beginnen.

Technische indicatoren lieten sterk oververkochte (oversold) condities voor de cryptomarkt laten zien, wat suggereert dat in de komende dagen, zolang het volume van de markt kan worden gehandhaafd een mooie run plaats zou kunnen vinden. Een te snelle Bitcoin prijsstijging is echter niet altijd gunstig voor de markt zoals te zien was eerder in februari, april, juni en augustus. Het is belangrijk dat cryptocurrencies goed uitbodemen en stabiliseren in lagere prijsklasses voordat ze geleidelijk in waarde en volume toenemen.

Luke Martin, gerenommeerd technisch analist in de crypto-sector berichtte op Twitter dat, gebaseerd op de trend die BTC vanaf begin dit jaar volgde, de volgende weerstand (resistance level) voor Bitcoin rond de $6.900 zal liggen:

BTC kaatst steeds terug omhoog vanaf $6.000. Elke sprong omhoog die volgde werd steeds zwakker en bracht ons naar het 61,8% fib [Fibonacci] ‘retracement level’ in de daling. 61,8% retrace van de meest recente daling zet het resistance level van BTC nu op $6.940.

Bodem nu echt bereikt Bitcoin vertoont stabiliteit rond de 6500

Mocht Bitcoin de huidige stabiliteit behouden is het niet ondenkbaar dat het binnen een korte periode de $6.900 overstijgd, maar als het dagelijkse handelsvolume van BTC (op het moment van schrijven bijna $3,5 miljard) afneemt tot minder dan $3 miljard en de rest van de markt moeite krijgt om het momentum terug te winnen, is het aannemelijk dat BTC voorlopig ergens tussen de $6.400 en de $6.500 blijft hangen.


1 op 1 Consultancy

Ben je een ervaren trader of compleet nieuw in de wereld van cryptocurrency en heb je een aantal brandende vragen waar je niet uit komt?

OF
investeer je al en wil je je rendement optimaliseren?

Wij als ervaringsdeskundige kunnen jou helpen met al je vragen en problemen waar je tegenaan loopt.

Boek een afspraak en ontvang 60 minuten lang onze volle aandacht. Wij zullen al jouw vragen beantwoorden en ons scherm met jou delen
zodat we alles kunnen toelichten en er zeker van zijn dat jouw tradingskills na dit gesprek sterk zullen verbeteren!

€99,- voor voor een sessie van 60 minuten, betaal je met Bitcoin krijg je 10% korting!

Let op: Tijdens het consult worden er geen prijs, koop of verkoop adviezen geven.
indien u betreffende vraagstukken heeft dient u zich te wenden tot een gecertificeerd financiel adviseur.

doopie logo grey

Wilt u beginnen met het handelen in Crypto, maar weet u niet hoe of vind u het te gevaarlijk om uw geld zomaar te investeren? Dan kunt u ons kanaal volgen en maken wij u helemaal startklaar om te gaan handelen!

Ook een succesvolle trader worden?
Schrijf je in voor een 1 op 1 sessie of wordt lid van de Platinum Club en ontdek hoe je meest voorkomende fouten kan voorkomen, jezelf kan verbeteren en een succesvolle trader wordt. 

Contacteer ons

Doopie Cash Discord kanaal
Doopie Cash Twitch kanaal
Doopie Cash Facebook kanaal
Twitter
Doopie Cash Youtube kanaal
© 2019 DoopieCash. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | algemene voorwaarden