Myetherwallet lijdt meer aanvallen dan elke andere Ethereum-portemonnee

Myetherwallet lijdt meer aanvallen dan elke andere Ethereum-portemonnee

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

MyEtherwallet staat bekend als een van de grootste Ethereum-portefeuilles in de wereld van Crypto en krijgt veel vormen van inbreuken te verwerken op de beveiliging waardoor gebruikersstokens enorme risico's lopen.

 

Nep exchanges en Phising-aanvallen

Phishing-aanvallen nemen toe met populaire exchanges zoals binance, bittrex en bitfinex die vaak gekloond worden door oplichters en de meeste tijd slagen ze erin slachtoffers te maken die ten prooi vallen aan hun frauduleuze activiteiten.

Dit is natuurlijk één van de grootste uitdagingen van de crypto-sector geweest en er zijn altijd nieuwe maatregelen genomen om deze kwaadaardige aanvallen te tegen te gaan.

Oprichter MyEtherWallet

Kosala Hemachandra, ontwikkelaar en oprichter van Myetherwallet, verklaarde onlangs dat:

We willen dat onze gebruikers zich veilig voelen en we zullen er alles aan doen om dat mogelijk te maken, dus is een samenwerking met Segasec een nieuwe belangrijke stap om onze gebruikers te beschermen tegen kwaadwillige individuen.

Veiligheid

Elad Schulman, de medeoprichter en CEO van de veiligheidsgigant Segasec die nu het beveiligingsaspect op Myetherwallet afhandelt heeft uitgelegd dat zijn bedrijf ongeveer 313 aanvallen heeft kunnen stoppen sinds het de beveiliging van het platform overnam. Hij merkte ook op dat deze aanvallen dagelijks blijven groeien waardoor Myetherwallet één van de platformen is welke bijna altijd het doelwit wordt van hackers.


doopie logo grey

Wilt u beginnen met het handelen in Crypto, maar weet u niet hoe of vind u het te gevaarlijk om uw geld zomaar te investeren? Dan kunt u ons kanaal of onze gratis cursus crypto traden volgen en maken wij u helemaal startklaar om te gaan handelen!

Ook een succesvolle trader worden?
Leren traden met cryptocurrency! Schrijf je in voor het leerprogramma of wordt lid van de Platinum Club en ontdek hoe je meest voorkomende fouten kan voorkomen, jezelf kan verbeteren en een succesvolle trader wordt. 

Contacteer ons

© 2020 DoopieCash. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | algemene voorwaarden

Het Doopiecash Excel hoeveel ben ik waard sheet gratis in je mailbox!

Bewerk dit overzicht direct online via Google Sheets of rechtstreeks op je computer in Excel.

Alles wat je ervoor moet doen is je inschrijven op de nieuwsbrief. 


* Verplichte velden