Crypto-markt stabiliseert na een overspanning van $25 miljard, kan de prijs van Bitcoin $6.800 overschrijden?

Crypto markt stabiliseert na een overspanning van $25 miljard, kan de prijs van Bitcoin $6.800 overschrijden?

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In de afgelopen 48 uur is de crypto markt met meer dan $ 25 miljard toegenomen, van $ 198 miljard naar $ 223 miljard. Ripple en Ethereum hebben hun momentum gehandhaafd op een hoger prijsniveau.

CRYPTO MARKT

Sinds 20 september heeft de crypto markt een sterke corrigerende rally op gang gebracht die resulteerde in extreem oververkochte condities. Maar zoals veel beleggers verwachtten heeft het enorme opwaartse momentum van de meeste grote cryptocurrencies en kleine marktkapitalisaties ertoe geleid dat de markt zich heeft teruggetrokken.

Stellar, Tezos, Waltonchain en Status hebben verliezen geregistreerd in het bereik van 6 tot 8 procent, na een stijging van de waarde van ongeveer 20 procent in de afgelopen 24 uur.

$ 6800 is het belangrijkste doelwit voor Bitcoin

Billionaire legendarische investeerder Mike Novogratz, die beroemd is voor meer dan 20 procent van zijn nettowaarde op de cryptomarkt, heeft gezegd dat $ 6800 het belangrijkste weerstandsniveau is waar Bitcoin de komende dagen uit zal moeten breken.

Momenteel, vanaf 22 september, blijft de prijs van Bitcoin net onder de $ 6700, en als het volume van de dominante cryptocurrency die binnen een week van $ 3,3 miljard naar $ 5,8 miljard is gestegen, dit de komende 48 uur kan volhouden, zal het hoogstwaarschijnlijk mogelijk zijn voor Bitcoin om op de korte termijn het weerstandsniveau van $ 6.800 te overtreffen.

Natuurlijk. Als Bitcoin de grens van $ 6.800 overschrijdt zal het naar de $ 7.000 regio leiden waardoor Bitcoin op de middellange termijn het weerstandsniveau van $ 8.800 zou kunnen testen.

Novogratz benadrukte dat $ 6.800, $ 8.800 en $ 10.000 de belangrijkste weerstandsniveaus zijn voor Bitcoin welke hij moet overwinnen.


doopie logo grey

Wilt u beginnen met het handelen in Crypto, maar weet u niet hoe of vind u het te gevaarlijk om uw geld zomaar te investeren? Dan kunt u ons kanaal of onze gratis cursus crypto traden volgen en maken wij u helemaal startklaar om te gaan handelen!

Ook een succesvolle trader worden?
Leren traden met cryptocurrency! Schrijf je in voor het leerprogramma of wordt lid van de Platinum Club en ontdek hoe je meest voorkomende fouten kan voorkomen, jezelf kan verbeteren en een succesvolle trader wordt. 

Contacteer ons

© 2020 DoopieCash. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | algemene voorwaarden

Het Doopiecash Excel hoeveel ben ik waard sheet gratis in je mailbox!

Bewerk dit overzicht direct online via Google Sheets of rechtstreeks op je computer in Excel.

Alles wat je ervoor moet doen is je inschrijven op de nieuwsbrief. 


* Verplichte velden