De erotische bitcoin - 25 Nederlandse producenten van erotische websites lanceren AEN Token
De erotische bitcoin - 25 Nederlandse producenten van erotische websites lanceren AEN Token

De erotische bitcoin - 25 Nederlandse producenten van erotische websites lanceren AEN Token

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Maar liefst 25 grote Nederlandse bedrijven en producenten van erotische websites lanceren het AEN Token met als doel, een eigen ‘erotische bitcoin’ te creëren.

Betalen voor erotische inhoud met het AEN Token? Het kan binnenkort!

De lancering voor het eerste gedecentraliseerde online seksnetwerk ter wereld word realiteit. Bezoekers van deelnemende sites kunnen zo hun privacy veel beter beschermen.

De online seksindustrie staat bekend als één van de grootste innoverende spelers van het internet. Van webcam- en streamingmogelijkheden tot nieuwe en eenvoudigere betalingssystemen, telkens weer speelde de seksindustrie een voortrekkersrol bij de introductie van nieuwe online technologieën. Met de introductie van het Adult Entertainment Token (AEN Token) voegt een groep grote Nederlandse ondernemingen daar een nieuw hoofdstuk aan toe.

De nieuwe ‘erotische bitcoin’ is een ambitieus project van groep grote Nederlandse bedrijven die onder meer ook bekende diva’s als Kim Holland, Bobbi Eden en Elise van Vlaanderen vertegenwoordigt. Het project wordt bovendien ondersteund door ruim 100 grote internationale spelers. Het nieuwe Adult Entertainment Token kan daardoor straks over wereldwijd worden uitgegeven.

AEN-directeur Robin Bos, die samen met Serge van der Hooft (voormalig CEO van het Duitse seksimperium Beate Uhse) het initiatief voor de Token nam, vertelde:

Deze nieuwe munt biedt voordelen, zowel aan de aanbod- als de vraagzijde van de hele erotiek business online.
Bezoekers van erotisch websites kunnen hiermee bijna volledig anoniem betalen voor betalende inhoud zonder vrees dat hun identiteit bekend wordt.

Net als bij de echte Bitcoin werkt het AEN Token met blockchain-technologie. Dat betekent dat elke gebruiker onderdeel uitmaakt van een "anoniem" netwerk dat de tegoeden van de verschillende deelnemers (wallets) administreert in een grootboek. Doordat elk onderdeel van dit netwerk een identiek kopie van dit ‘grootboek’ bijhoudt is fraude onmogelijk. Bovendien kunnen de deelnemers ook geld verdienen met het delen en promoten van inhoud.

Net als in de meer bekende online wereld waar Google bijvoorbeeld zeer machtig is geworden, controleren een aantal grote internationale bedrijven de toegang tot talrijke erotische sites. Door de promotie van erotische sites in handen van de gebruiker te leggen ontstaat een veel eerlijker ecosysteem. Deelnemende ondernemers kunnen zo fors op hun kosten besparen, en ook daar gaan gebruikers weer van profiteren.

Voegt AEN-directeur Robin Bos toe.


AEN Token ICO video

AEN Token ICO Details

  • AEN Token protocol: ERC 20
  • Token aanbod: 350,000,000
  • ICO start: 8 September – 20th Oktober

doopie logo grey

Wilt u beginnen met het handelen in Crypto, maar weet u niet hoe of vind u het te gevaarlijk om uw geld zomaar te investeren? Dan kunt u ons kanaal of onze gratis cursus crypto traden volgen en maken wij u helemaal startklaar om te gaan handelen!

Ook een succesvolle trader worden?
Leren traden met cryptocurrency! Schrijf je in voor het leerprogramma of wordt lid van de Platinum Club en ontdek hoe je meest voorkomende fouten kan voorkomen, jezelf kan verbeteren en een succesvolle trader wordt. 

donate-doopie.png

Contacteer ons

© 2020 DoopieCash. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | algemene voorwaarden

Het Doopiecash Excel hoeveel ben ik waard sheet gratis in je mailbox!

Bewerk dit overzicht direct online via Google Sheets of rechtstreeks op je computer in Excel.

Alles wat je ervoor moet doen is je inschrijven op de nieuwsbrief. 


* Verplichte velden