Google staat advertenties over cryptocurrency vanaf oktober deels weer toe
Google staat advertenties over cryptocurrency vanaf oktober deels weer toe

Google staat advertenties over cryptocurrency vanaf oktober deels weer toe

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Google staat cryptocurrency gerelateerde advertenties vanaf oktober deels weer toe

 GOOGLE

De Amerikaanse technologiegigant Google zal zijn advertentiebeleid met betrekking tot cryptocurrency advertenties in oktober updaten en enkele crypto bedrijven en handelsplatformen terug te laten adverteren op Google's advertentienetwerk. Google kondigde dit aan in een officiële post op dinsdag 25 september.

Volgens de officiële aankondiging zal Google vanaf oktober geregistreerde cryptocurrency handelsplatformen (exchanges) toestaan ​​om te adverteren op zijn Google Adwords-platform, gericht op het Amerikaanse en Japanse publiek. De aankondiging luidt:

Adverteerders moeten worden gecertificeerd door Google voor het specifieke land waarin hun advertenties worden weergegeven. Adverteerders kunnen een certificering aanvragen zodra het beleid in oktober van start gaat. 

Deze beslissing volgt op een aankondiging in maart dat alle cryptogerelateerde bedrijven verbannen zullen worden voor het verspreiden van advertenties op Google Adwords, door insiders in de branche beschreven als "oneerlijk" en "verontrustend".

Om het crypto reclameverbod te rechtvaardigen, zei Google dat het zijn klanten beschermde tegen frauduleuze aanbiedingen, inclusief "initiële muntenaanbiedingen (ICO's), cryptocurrency handelsplatformen, cryptocurrency wallets en cryptocurrency trading-advies."

Facebook en Twitter

Andere advertentiereuzen zoals Facebook en Twitter hebben soortgelijke uitspraken gedaan in een golf van crypto reclameverboden eerder dit jaar.

Sindsdien heeft Facebook zijn advertentieverbod voor vooraf goedgekeurde cryptocurrency bedrijven omgekeerd terwijl er nog steeds een verbod op ICO-advertenties (Initial Coin Offering) werd gehandhaafd. Een beweging die vergelijkbaar is met die van Google.

Interview Jimmy Wales

In juni, tijdens een exclusief interview met Cointelegraph, gaf Jimmy Wales van Wikipedia commentaar op de pogingen om de blockchain- en cryptoindustrie te reguleren, en zei:

Je kunt wiskunde niet verbieden. Je kunt blockchain niet verbieden.


doopie logo grey

Wilt u beginnen met het handelen in Crypto, maar weet u niet hoe of vind u het te gevaarlijk om uw geld zomaar te investeren? Dan kunt u ons kanaal of onze gratis cursus crypto traden volgen en maken wij u helemaal startklaar om te gaan handelen!

Ook een succesvolle trader worden?
Leren traden met cryptocurrency! Schrijf je in voor het leerprogramma of wordt lid van de Platinum Club en ontdek hoe je meest voorkomende fouten kan voorkomen, jezelf kan verbeteren en een succesvolle trader wordt. 

donate-doopie.png

Contacteer ons

© 2020 DoopieCash. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | algemene voorwaarden

Het Doopiecash Excel hoeveel ben ik waard sheet gratis in je mailbox!

Bewerk dit overzicht direct online via Google Sheets of rechtstreeks op je computer in Excel.

Alles wat je ervoor moet doen is je inschrijven op de nieuwsbrief. 


* Verplichte velden